УКР РУС

Хорватія – Україна: українські фанати відвідають дитячий будинок та зіграють з хорватськими вболівальниками

23 березня 2017 Читать на русском

Розклад заходів напередодні та в день кваліфікаційного матчу до ЧС-2018 між збірними Хорватії та України.

Ввечері, 23 березня, у Загребі розпочне роботу українське фан-посольство. Його завдання – всестороння допомога українським вболівальникам, які вирішили підтримати "синьо-жовтих" у Хорватії. Адреса фан-посольства: бар Ritam Grada, що знаходиться на Площі Бана Єлачіча (центральна площа Загреба). Телефон гарячої лінії посольства працюватиме цілодобово 23 та 24 березня: +385 923 617 649.

Також 23 березня о 18:00 за київським часом відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера збірної України Андрія Шевченка та тренування "синьо-жовтих" на стадіоні "Максімір".

Наступного дня, 24 березня, вболівальники фан-руху "Вірні збірній" завітають в один із місцевих дитячих будинків з подарунками. Українська делегація передасть його вихованцям одяг, солодощі та планшети для навчання.

До слова, "Вірні збірній" – це безпрецедентний проект нового преміум-спонсора національної збірної України з футболу, компанії "Перша приватна броварня" та ФФУ. Мета фан-руху — створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців незалежно від результату конкретного матчу і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця.

Цього ж дня, о 12:30 за місцевим часом, відбудеться товариська гра між хорватськими та українськими вболівальниками. Відзначимо, що зі сторони України у поєдинку також візьмуть участь воїни АТО. Місце проведення зустрічі – стадіон NK Hrvatski Dragovoljac.

О 21:45 за київським часом розпочнеться матч між збірними Хорватії та України, на якому очікується аншлаг. Перед початком матчу вболівальники фан-руху "Вірні збірній" заспівають гімн України та влаштують модульне шоу з прапорів. Ну і, звичайно, під час поєдинку активно підтримуватимуть команду Андрія Шевченка.

До речі, за кілька місяців до матчу Хорватія — Україна спеціально для фанатів українського футболу була написана пісня "Ми за Україну", її творці — відомий український продюсер і співак Руслан Квінта й поет Віталій Куровський.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос. Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber