УКР РУС

Хоробре серце Харта, фонтан голів на "Кінгстоні". Результати матчів 19 туру АПЛ. ВІДЕО

28 грудня 2013 Читать на русском

Обидва манчестерські клуби здобувають надважкі перемоги. А "Фулхем" продовжує сипатися, навіть змінивши головного тренера.

"Крістал Пелас" з приходом Тоні Пюліса набрався такої відваги, що навіть на "Ітіхаді", де повні торби голів отримували "Арсенал" і "Тоттенхем", "орли" зіграли надійно біля своїх воріт і відважно біля чужих. Задля справедливості варто сказати, що Пеллегріні дав ряду своїх лідерів відпочити, випустивши резерв. Наприкінці першого тайму дуже неприємне зіткнення відбулося між Хартом і Камероном Жеромом. Кіпер отримав коліном в обличчя - око блискавично запливло синцем. До честі Джо Харта, він залишився у рамці і достояв матч до переможного кінця.

"МЮ" тим часом був припертий до своїх воріт "Норвічем". "Канарки" не зуміли реалізувати кілька непоганих нагод, а от "дияволам" вистачило одного провалу господарів, щоб забити переможний гол. У Халлі "тигри" порвали "Фулхем", Рене Меленстен лише розводить руками - "котеджери" тонуть на дні таблиці. Прикметно, що ще в першому таймі на табло "Кінгстона" горіли нулі.

У ще одному матчі "Вілла" не втримала переможного рахунку зі "Суонсі". Пол Ламберт навряд чи може почуватися спокійно - тренерів у цьому сезоні боси звільняють дуже активно.

"Астон Вілла" - "Суонсі" - 1:1 (1:1)

Голи: Агбонлахор, 8 - Лама, 35

"Халл Сіті" - "Фулхем" - 6:0 (0:0)

Голи: Ельмохамаді, 49, Корен, 59, 84, Бойд, 63, Хадлстоун, 67, Фраят, 74

"Ман Сіті" - "Крістал Пелас" - 1:0 (0:0)

Гол: Джеко, 66

"Норвіч" - "МЮ" - 0:1 (0:0)

Гол: Велбек, 57