УКР РУС

Холанд визначився зі своїм майбутнім і змінює житло – вихід Борусії Д в ЛЧ став вирішальним

17 травня 2021 Читать на русском

Все йде до того, що сага з переходом Ерлінга Холанда з Борусії Д в інший клуб взяла паузу. Принаймні, на найближчі кілька місяців.

Минулий тиждень вийшов тріумфальним для дортмундської Борусії. Спочатку команда Едіна Терзіча розгромила РБ Лейпциг та виграла Кубок Німеччини, а на вихідних оформила вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів 2021/22, хоча ще якийсь місяць тому це здавалося практично неможливим.

Вихід в ЛЧ кардинально змінює ситуацію з потенційним трансфером Ерлінга Холанда, яким активно цікавилися мадридський Реал, Манчестер Сіті та Баварія. Якщо раніше відхід 20-річного норвежця в літнє трансферне вікно здавався неминучим, то зараз форвард змінив свою позицію та готовий залишитися в Борусії.

Борусія Д перемогла Майнц, Вольфсбург втримав бойову нічию з РБ Лейпциг – "джмелі" та "вовки" офіційно вийшли в ЛЧ

Саме від кваліфікації у найпрестижніший клубний турнір Європи залежало рішення Ерлінга, контракт якого зі "джмелями" розрахований до 30 червня 2024-го. Здобуття першого трофею з Борусією і успішне виконання завдання виходу в ЛЧ переконали Холанда залишитися в Дортмунді ще на рік, зазначає AS.

Ти – справжній футбольний фанат та обожнюєш Лігу Чемпіонів? Тоді доповни перегляд топових матчів боксом від Pepsi та Lay’s. Освіжаючий напій та смачні чипси – ідеальний вибір вболівальника!

Звісно, не виключений варіант, що Борусія отримає таку пропозицію, перед якою не зможе встояти, але сам нападник не збирається конфліктувати з керівництвом клубу, вимагаючи трансфер, і готовий продовжити кар'єру в клубі. Щоправда, лише на рік – у 2022-му Холанд хотів би перейти в мадридський Реал. Мадридці ж обрали своїм пріоритетом на найближче літо Кіліана Мбаппе, щоб через рік повернутися вже за форвардом Борусії.

Цікаво, що на фоні чуток про своє майбутнє Холанд вирішив змінити місце проживання. Наразі норвежець мешкає поблизу місцевого озера Фенікс-Зее, але налаштований підшукати інше житло через велику кількість людей, які регулярно відпочивають біля водойми. Пріоритет Холанда – спокійніше місце без натовпу. Німецькі ЗМІ зробили висновок, що цим рішенням Ерлінг пов'язує найближче майбутнє саме з Борусією.

До слова, у поточному сезоні нападник Борусії забив 25 голів у Бундеслізі та 39 – в усіх турнірах. Також в його активі 12 гольових передач.

"Холанд і Мбаппе можуть грати разом": Райола не відносить Ман Сіті до великих клубів – фаворити на трансфер епохи