УКР РУС

Хоффенхайм у меншості поступився Уніону Берлін

2 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 6-го туру Бундесліги Уніон Берлін переграв Хоффенхайм. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Уніон Берлін завітав у гості до Хоффенхайма. У першому таймі суперники обмінялись кількома ударами, але справді небезпечних моментів не було і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

У другій половині зустрічі господарі залишились у меншості – Роберт Сков сфолив у штрафному майданчику, за що рефері покарав його прямою червоною і одинадцятиметровим. Його реалізував Крузе – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. Гравці Хоффенхайму не втрачали надії і на 80-й хвилині зуміли зрівняти рахунок. Даббур у штрафному майданчику отримав комфортну передачу від Адамяна, вийшов на ударну позицію і пробив під поперечину. Під завісу поєдинку Пох'янпало на добиванні дивом зумів запхати м'яч у ворота і вивів гостей уперед. Це засмутило господарів і на останніх секундах матчу вони пропустили ще один – відзначився Тойхерт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Уніон Берліну – 1:3.

Борусія М перед битвою з Шахтарем вперше обіграла РБ Лейпциг – Розе зламав матч, Нагельсманна покарав списаний австрієць