УКР РУС

"Хочу з ним розібратися": Мілевський погрожував колишньому прес-аташе Шевченка

27 червня 2022 Читать на русском

Микола Васильков – колишній прес-аташе Андрія Шевченка у збірній України – пригадав напружені стосунки з Артемом Мілевським.

– Чи стикався ти у своїй кар'єрі журналіста із погрозами з боку футболістів, тренерів чи президентів клубів?

– Звісно. Пам'ятаю, мені погрожував Мілевський. Я колись написав колонку "Ярмарок марнославства", де пройшовся по поведінці Мілі та Алієва, коли вони їхали зі збірною в літаку після товарняку зі Швейцарією.

"Йому просто немає що робити": Васильков пояснив рішення Алієва вступити у тероборону

Після цього Мілевський питав людей: "Де цей Васильков? Хочу з ним розібратися". Потім я зустрів його на базі Динамо в ліфті: "Здрастуйте", – "Здрастуйте". Я думаю: "І це все"? Він мені нічого так і не сказав.

Алієв, до речі, не погрожував. Я нещодавно бачив їх на футболі, привіталися. Все нормально.

На "Іншому футболі" ми робили оригінальний контент: про труси Мілевського, якого кольору бутси у Алієва, з ким спить Бекхем, тому багато людей на нас ображалося.

– Як гадаєш, чому Мілевський не пішов з Алієвим у тероборону?

– Навіть не знаю. Якщо чесно, то зараз він мені не цікавий. Я з ним не спілкуюся. Він не з моєї футбольної тусовки. Це раніше Мілевський був зіркою першої величини в Динамо і звертав на себе увагу. Ми його навіть у нашому фільмі про національну команду зняли, хоча його досягнення у збірній не такі визначні, але він був особистістю в українському футболі", – розповів Васильков FanDay.

"Найкращі роки свого життя я провів у розпусті і пияцтві". Артем Мілевський у словах Блохіна, Реброва, Суркіса і Ко