УКР РУС

Хет-трик Обамеянга й дубль Ройса допомагають "Борусії" переграти "Аугсбург"

25 жовтня 2015 Читать на русском

У рамках десятого туру німецької Бундесліги "Борусія" переконливо переграла гостей із "Аусбурга", здобувши сьому перемогу у сезоні.

Як і очікувалось, перший небезпечний момент було створено біля воріт "Аусбурга", але Гінтер після ідеальної подачі від партнера пробив надто невлучно. Наступні ж атаки дортмундців  у першому таймі завершились більш, ніж вдало. Спочатку свій одинадцятий гол в сезоні забив Обамеянг, а вже через мить перевагу "джмелів" із пасу Кагави подвоїв Ройс. На цьому господарі не зупинились й наприкінці першої сорокап’ятихвилинки втретє засмутили Хіца – дубль оформив вищезгаданий Марко Ройс, який знову скористався передачею від Сіндзі.

Після перерви гості здійснили одразу декілька замін, які дещо активізували гру попереду - зусиллями Бобадії аугсбургці один м’яч відквитали, однак на більше гості не спромоглись. А от ефектну крапку у протистоянні поставив Обамеянг, встановивши остаточний рахунок на табло - 5:1. Як наслідок, закономірна перемога дортмундців, яка дозволила їм й надалі залишитись на другій сходинці у Бундеслізі.

"Борусія" - "Аугсбург" - 5:1  ВІДЕО

Голи: Обамеянг, 18, 85, 90+1, Ройс, 21, 33 - Бобадія, 49