УКР РУС

Хет-трик Неймара, драма в Марселі, "Зеніт" зганьбився в Австрії, але вийшов у плей-офф. ВІДЕО

12 грудня 2013 Читать на русском

"Барселона" розтрощила "Селтік", "Аустрія" познущалась" над "Зенітом", а "Борусія" дивом уникнула Ліги Європи - ці та інші події відбулися сьогоднішнього ігрового вечора в 6 турі Ліги чемпіонів.

Пітерський "Зеніт" з тріском програв "Аустрії" 4:1 і своєму виходу в плей-офф повинен завдячувати "Атлетіко". "Матрацники" забезпечили собі вихід у наступний раунд ще раніше, але виставили на матч проти "Порту" основний склад - як підсумок, перемога 2:0, яка залишила за бортом португальців і вивела в 1/8 фіналу ЛЧ пітерський клуб.

Ледь не опинилась у Лізі Європи дортмундська "Борусія". Команда Клоппа до останніх хвилин грала внічию з "Марселем", а це означало лише одне - виліт з ЛЧ, адже в протилежному матчі "Наполі" вже перемагав "Арсенал". Однак дортмундці легко не здалися і таки вичавили із себе останні соки і на 87-ій хвилині Гроскройц забив переможний для "Борусії" м'яч, яка знову спробує повторити минулорічнний успіх у найпрестижнішому турнірі Європи.

Інтригуюче було і в групі Н, де "Аяксу" задля успіху потрібно було в очній зустрічі перемагати "Мілан". "Россонері" в свою чергу влаштовувала і нічия. Зі своїм завдання краще впорались італійці, які в меншості зберегли свої ворота "сухими" і можуть святкувати вихід далі.

"Барселона" не залишила мокрого місця від "Селтіка", розтрощивши шотландців 6:1, а хет-триком у складі каталонців відзначився Неймар.

В очній зустрічі стосунки між собою за вихід у плей-офф з'ясовували і "Шальке " з "Базелем". Швейцарцям вистачало і нічиєї, проти голи Дракслера та Матіпа швидко перекреслили плани гостей - далі йдуть німці.

"Атлетіко" - "Порту" - 2:0

Голи: Рауль Гарсія, 14, Дієго Коста, 37

"Аустрія" - "Зеніт"- 4:1

Голи:Хозінер, 44, 51, Юн, 48, Кінаст, 90+3 - Кержаков, 35

"Барселона" - "Селтік" - 6:1

Голи: Піке, 7, Педро, 40, Неймар, 44, 48, 58, Тельйо, 72 - Самарас, 88

"Мілан" - "Аякс" - 0:0

Вилучення: Монтоліво, 22

"Челсі" - "Стяуа" - 1:0

Гол: Ба, 10

"Шальке" - "Базель" - 2:0

Голи: Дракслер, 51, Матіп, 57

Вилучення: Іванов, 32

"Марсель" - "Борусія" Д - 1:2

Голи: Лєвандовскі, 4, Гроскройц, 87 - Діавара, 14

Вилучення: Пайє, 54 (друге попередження)