УКР РУС

Хет-трик Фещука - є світло в кінці тунелю. "Таврія" - "Металург З" - 3:1. ВІДЕО

30 серпня 2013 Читать на русском

Восьмий тур УПЛ відкрив поєдинок в Сімферополі, куди в гості до "Таврії" завітав запорізький "Металург".

З перших хвилин матчу активніше діяли господарі, однак підопічним Христопулоса бракувало креативності на завершальній стадії атаки. Перший же реально небезпечний момент в грі виник на 17 хвилині, коли Фещук, після передачі Калініченка, з тринадцяти метрів пробив поруч зі стійкою воріт Грдлічки.

А на 22 хвилині арбітр призначив сумнівне пенальті у ворота гостей. Любічіч, нібито, отримав поштовх у спину під час боротьби на другому поверсі. Фещук такий подарунок долі реалізував без шансів для Грдлічки.

Підопічні Пучкова змогли відігратись на 40 хвилині. Рефері призначив аналогічний одинадцятиметровий удар тепер вже у ворота господарів. Головними дійовими особами в суперечливому епізоді виступили Буссаїді та Нестеров - перший начебто фолив, а другий красиво падав. Матяж, як і Фещук, з точки пробив впевнено.

Другий тайм розпочався із швидкого голу господарів. Калініченко віддав блискучу передачу на Фещука, а Максим, обманним рухом прибравши двох захисників, увігнав круглого у сітку воріт гостей. Вже через хвилину тески організували ще один небезпечний момент, та цього разу Фещук був неточним.

Жирну крапку в матчі поставив той таки Фещук, який оформив хет-трик, замкнувши головою навіс від Габовди. "Таврія" здобуває перші очки в чемпіонаті і ситуація в турнірній таблиці для кримчан вже не виглядає такою безнадійною.

 

"Таврія" - "Металург З" - 3:1

Голи: Фещук, 22, 47, 80 - Матяж, 40