УКР РУС

Хетафе здобув вольову перемогу над Реал Сосьєдадом

17 березня 2018 Читать на русском

Королівський клуб із Сан-Себастьяна не зміг взяти реванш за поразку Хетафе у першому колі.

Великого турнірного значення дана гра не мала, хоча чисто математично Хетафе міг би поборотися за єврокубки. Тим не менш, вдома Реал Сосьдад однозначно не хотів повторювати результат матчу першого кола, в якому Хетафе переміг 2:1.

Для басків почалося все непогано. Вже на 23-й хвилині Хосе Вілліан вивів господарів вперед ударом головою з-за меж штрафного майданчику 1:0! Весь перший тайм баски провели непогано, перестрілявши гостей та тримаючи м'яч під контролем дві третини ігрового часу, однак футболісти Хетафе намагалися відповідати на кожний випад суперника. Зрештою, у компенсований до першого тайму час Джене Даконам ударом головою з 11 метрів зрівняв рахунок у матчі!

Другий тайм Сосьєдад провів нервово. На 52-й хвилині Анхель дальнім ударом вивів Хетафе вперед. Гості відразу перейшли на захисну модель, гостро контратакуючи господарів. Сосьєдад довів відсоток володіння м'ячем до непристойних 72%, однак бив менше, жодного разу не потрапивши у ствір воріт. Матч явно не йшов у басків, а тому поразка 2:1, зафіксована з фінальним свистком, була більш ніж справедливою.

Таким чином, Хетафе набрав 36 очок та піднявся на 11 сходинку у турнірній таблиці. Реал Сосьєдад залишився на 14 позиції з 33 очками.

Чемпіонат Іспанії, 29 тур

Реал Сосьєдад Хетафе 1:2

Голи: Хосе Вілліан, 23 Даконам, 45+1, Анхель, 52