УКР РУС

Хетафе розгромив Леванте – Унал оформив дубль, "жаби" пропустили вже на 44-й секунді

4 лютого 2022 Читать на русском

Леванте в рамках 21-го туру Ла Ліги зазнав нищівної поразки від Хетафе (0:3). Звіт читайте на "Футбол 24".

Поєдинок між Хетафе та Леванте на "Колозеум Альфонсо Перес" мав надзвичайно важливе значення для обох команд. Кастильці в разі перемоги відірвалися б від зони вильоту на 7 очок, а левантійцям для виходу з трійки аутсайдерів вже зараз не вистачало 9 залікових балів. Поразка мала б катастрофічні наслідки для "жаб".

Кубок Іспанії: визначилися пари сенсаційних півфіналів без Реала, Атлетіко і Барселони

Попри всю симпатичність футболу гостей, перший тайм вони провалили капітально. Вже на 44-й секунді Хетафе відкрив рахунок завдяки подачі з кутового, яку головою замкнув Унал. На 29-й хвилині він же подвоїв перевагу господарів, прийнявши передачу на лінії штрафного, ефектно розвернувшись і пробивши у дальній кут. 2:0!

Шоковані "жаби" так і не відігрались – ні до перерви, ні після, хоча на 85-й хвилині кастильцям довелося замінити основного голкіпера. Гості навіть не забили у відповідь, а у компенсований час Аленья ще й довів справу до розгрому. Фінальний свисток зафіксував стратегічно важливу перемогу Хетафе з рахунком 3:0. Леванте залишається на останній позиції в турнірній таблиці.

Миколенко готується дебютувати в оновленому Евертоні, дербі делла Мадонніна, повернення Маліновського – анонс вікенду