УКР РУС

Хавбек Сампдорії зробив невтішні прогнози щодо коронавірусу – у клубі вже 15 інфікованих

19 березня 2020 Читать на русском

Чеський півзахисник Сампдорії Якуб Янкто поділився думками щодо ситуації навколо пандемії COVID-19.

"Ми вже майже тиждень замкнені у квартирі всією сім'єю. Нас дратує той факт, що ми нікуди не можемо піти, ми весь час перебуваємо в обмеженому просторі. Ми нічого не можемо зробити, тому повинні це терпіти. Ситуація в Італії дуже погана. Я б сказав, страшна. Щодня тисячі заражених і сотні загиблих. Найгірше те, що ситуація погіршується, тому неможливо вгадати, коли все це закінчиться.

В Італії готуються до відновлення чемпіонату – відома дата початку турніру

Ми всі хочемо, щоб держава якимось чином вирішила проблему і покінчила з нею. Але ніхто не знає, що має статися, щоб зупинити інфекцію і ситуація почала змінюватися на краще. Я був в прямому контакті з партнерами по команді. У клубі заразилися вже 15 осіб, але їх може бути набагато більше.

Відчуваю себе добре і сподіваюся, що не заражений. Хоча у мене може бути вірус, про що я ще просто не знаю. Намагаюся не думати про це. Я просто дотримуюся всіх правил гігієни, не більше того. Сподіваюся, що зі мною все гаразд", – цитує Янкто видання Sport.cz.

Нагадаємо, Італія є головним осередком спалаху коронавірусу в Європі. Станом на 19 березня в країні інфіковано 35713 людей. Зафіксовано 2978 летальних випадків, ще 4025 осіб повністю вилікувались.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині