УКР РУС

Хацкевич: У грі з Янг Бойз побачив два проблемні моменти в обороні Динамо

26 липня 2017 Читать на русском

Керманич Динамо Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу над Янг Бойз (3:1).

"Янг Бойз трохи змінив свою звичну тактичну схему. Коли ми побачили їх склад, розстановка була трохи несподіваною для нас. В цій грі вони зміцнили центральну зону. Але ті моменти, які ми показували хлопцям на теоретичних заняттях – більше гри через фланги, швидкість на флангах – у першому таймі спрацювали. У другому таймі також створювалися хороші моменти з зон правого та лівого захисника. Більше з лівого флангу Янг Бойз, бо Кадар більше грав з акцентом на оборону. В середині було досить багато футболістів, суперник наситив центральну зону, але наша гра через фланги у підсумку принесла результат.

Ярмоленко: 2:0 було б краще за 3:1, бо на виїзді буде зовсім інша гра

Травма Сидорчука? Я не лікар... У нього є там проблема, але ми будемо знати про подробиці тільки завтра.

І до мене в Динамо завжди була психологія переможців. Це передається з покоління у покоління, і які б футболісти не приходили до команди, які би тренери не працювали, все одно ставляться найвищі завдання. Хоча весь час добре грати теж не можна. Перемагати потрібно і за рахунок характеру, самовіддачі, сили волі – це все складові, які приносять успіх як клубу, так і самим футболістам.

Давайте поважати команду суперника, вони теж переглядають наші ігри, бачать наші сильні та слабкі сторони. Сьогодні я побачив два проблемні моменти в обороні. Перший – це стандартне положення в другому таймі, коли ми програли боротьбу, і другий – момент з голом, коли пройшла передача з флангу. Але ж вина не тільки крайніх захисників. Є ще крайні півзахисники, опорна зона, звідки був забитий гол.

Тренувати серію пенальті? Приїдемо до Берна, подивимося. Там вже будемо будувати свою гру. Але ми ведемо в рахунку.

Мбокані? Робота нападника – забивати. У нього був ще один момент, у якому він зазвичай не прощає. Дай Бог, щоб у нього були ці моменти і щоб він їх реалізовував.

У матчі з Карпатами, звісно, буде ротація. Як я вже говорив, у нас є основна обойма з 16-ти футболістів, які будуть отримувати ігрову практику. А хто саме вийде на поле в суботу, ми вирішимо вже в день матчу", – цитує Хацкевича офіційний сайт ФК Динамо.

Нагадаємо, Динамо перемогло Янг Бойз у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Хацкевич та Суркіс прокоментували гру киян. Також дивіться відео голів та огляд матчу Динамо – Янг Бойз.

Добре, але мало. П’ять висновків матчу Динамо – Янґ Бойз