УКР РУС

Хацкевич припустив, чому Шевченко вирішив покинути збірну України

1 серпня 2021 Читать на русском

Колишній наставник Динамо Олександр Хацкевич прокоментував рішення Андрія Шевченка покинути посаду головного тренера збірної України.

"Непродовження контракту Шевченка зі збірною України мене здивувало – зараз продовжиться відбір на чемпіонат світу, а команда без тренера. Але, знаючи Андрія, скажу, що рішення покинути національну команду було зваженим і обдуманим.

Шевченко несподівано попрощався зі збірною України

Напевно, він для себе вирішив, що збірна України під його керівництвом досягла того, чого він хотів, і він вже зміг реалізувати свою філософію. Його рішення потрібно тільки зрозуміти і побажати йому подальших успіхів.

Оскільки він заявляв, що хоче працювати в клубному футболі, то думаю, він піде далі в цьому напрямку. Чи можемо ми побачити Андрія в клубі РПЛ? Я впевнений, що він навіть не буде розглядати такий варіант у зв'язку зі сформованими відносинами між Росією і Україною. Думаю, Андрій очолить якийсь європейський клуб", – поділився Хацкевич у коментарі Sport24.

Зауважимо, найбільшим досягненням Андрія Миколайовича за час роботи зі "синьо-жовтими" був вихід у чвертьфінал Євро-2020, де Україна поступилась Англії. Наразі головна команда країни бореться за участь у фінальній стадії ЧС-2022.

Жорстока правда, жахіття другого поверху та повний провал принципів Шевченка: остаточний підсумок нашого Євро