УКР РУС

Хацкевич: Ковалю дали відпочити, а Кендзьора отримав травму

2 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував перемогу своєї команди над Янг Бойз (1:0), що гарантувала киянам участь у плей-офф Ліги Європи.

"Чому грав Бущан? Це рішення було прийнято спільно з тренерським штабом. Те, що журналісти зробили статистику ударів по воротах Коваля. Ми пам'ятаємо тільки, коли Коваль команду не рятує, а коли він рятував у багатьох епізодах ... Дали Максу відпочити. Так, десь ризикували, але Бущан відстояв "на нуль". А помилки бувають у всіх. Були моменти, коли Бущан зіграв здорово.

Чому Гонсалес вийшов справа? Аналізували його ефективність гри, і справа він більш корисний, ніж зліва. Зліва йде більший ухил в середину.

Чому Кендзьору замінили в перерві? Кендзьора отримав травму по ходу першого тайму, можливо, навіть струс. Хотіли його навіть раніше поміняти, але він вирішив дограти тайм до кінця.

Знали, що треба буде віддати Янг Бойз ініціативу? Після перших 10-15 хвилин ми підсіли. Чому, це ми будемо розбирати з хлопцями. Хотіли наситити середню лінію, адже в Янг Бойз є креативні футболісти з хорошим першим пасом. Після того як забили – так, грали по рахунку", – цитує Хацкевича Matchday.

Буяльський не зіграє проти Скендербеу через дискваліфікацію

Нагадаємо, в матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді виграло в Янг Бойз з рахунком 1:0. Таким чином, кияни достроково гарантували собі участь у плей-офф турніру.