УКР РУС

Харків'яни зіграли, як книжка пише. "Севастополь" - "Металіст" - 0:2

7 травня 2014 Читать на русском

Перенесений поєдинок 22 туру УПЛ між "Севастополем" та харківським "Металістом" завершився впевненою перемогою підопічних Ігоря Рахаєва.

Нагадаємо, що протистояння відбулося на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського, поблизу якого не так давно проходили жорстокі бої за незалежність України.

З перших хвилини поєдинку було помітно, що “Металіст” - очевидний фаворит й розраховує лише на перемогу. “Севастополь” діяв другим номером й не міг конкурувати із швидкісними гравцями харківської команди. Відтак активні дії підопічних Рахаєва дали результат вже на 9 хвилині. Відзначився Шав'єр. Номінальні гості продовжували контролювати хід поєдинку й до перерви ще раз відзначилися у воротах севастопольців.

Після відпочинку загальна картина гри не змінилася, проте кримчани почали діяти більш гостро. “Севастополь” пішов в атаку більшими силами, тому у “Металіста” з'явилися хороші нагоди збільшити свій рахунок, але голів у матчі глядачі більше не побачили. У підсумку закономірні 0:2, завдяки яким харків'яни скоротили відставання від “Дніпра” до двох очок.

Склади команд:

"Севастополь": Чуваєв, Караваєв, Новак, Міщенко, Воронін, Причиненко, Фертовс, Ярошенко, Кожанов, Танчик, Кузнєцов

Запас: Бібченко, Фарлей, Ковпак, Жабокрицький, Федорів, Гевлич, Павлов

"Металіст": Шуст, Вільягра, Пшеничних, Папа Гуйє, Азеведо, Краснопьоров, Едмар, Шав'єр, Бланко, Гомес, Гоменюк

Запас: Горяїнов, Богданов, Нойок, Ксьонз, Юссуф, Ткачук, Шелаєв

"Севастополь" - "Металіст" - 0:2

Голи: Шав'єр 9, Бланко 35

"Севастополь" - "Металіст" онлайн трансляція матчу.