УКР РУС

Харків‘яни очолили турнірну таблицю. "Шахтар" - "Металіст" - 1:2. ВІДЕО

23 жовтня 2011 Читать на русском

Підопічні Мирона Маркевича у запеклій боротьбі вивозять три очка з Донецька.

Чудовий матч провели дві прекрасних українських команди на "Донбас Арені". Глядачі мали змогу спостерігати за футболом європейського рівня: видовищним, швидким, комбінаційним та цікавим. З перших хвилин поєдинку команди кинулися вперед забивати одна одній м‘ячі у ворота. Господарі поля гостро атакували та створювали чимало небезпечним моментів на чужій половині поля. "Металіст" же не приймав гру своїх опонентів, і намагався нав’язати суперникку свій футбол.

Під кінець першого тайму підопічні Мирона Маркевича відкривають рахунок у зустрічі. Відзначився Вільягра. Пішли команди на перерву за мінімальної переваги гостей. Після відпочинку "Металіст" зібрався, і забив ще один гол, поставивши "Шахтар" у досить скрутне становище. Ще через декілька хвилин Мхітарян влучним дальнім пострілом відправляє м’яч у сітку воріт Дішленковіча, відновлюючи інтригу у протистоянні.

Цей гол додав впевненості гравцям "Шахтаря", адже до кінця зустрічі, господарі поля майже не випускали із щільного кільця харківський "Металіст". Завдання зберегти рахунок ускладнило вилучення Папи Гує, який забагато спілкувався з арбітром. За ці останні хвилини поєдинку було все: переживання, емоції, стійки, поперечки, і нарешті радість, радість "Металіста" і всіх вболівальників харківської команди. А "Шахтарю" можна сказати - не засмучуйтеся, адже все буває вперше.
 

"Шахтар" - "Металіст" - 1:2

Голи: 1:2 - Мхітарян (60) 0:1 - Вільягра (45+2), 0:2 - Торсільєрі (54)

Наша текстова онлайн трансляція матчу.