УКР РУС

Харків чекає на кількатисячний фан-марш "Вірні збірній"

16 жовтня 2018

Майже 3 500 фанів "Вірні збірній" підтримають Національну збірну команду України з футболу в матчі проти Чехії 16 жовтня.

Вже завтра в Харкові відбудеться черговий матч турніру "Ліга Націй УЄФА" – Україна – Чехія. Перемога синьо-жовтих (чи навіть нічия) в цій грі гарантує команді дострокове перше місце в групі. Понад 3 500 вболівальників фан-руху "Вірні збірній" підтримають нашу команду на трибунах "Металіста".

Завдяки преміум-спонсору Національної збірної команди України з футболу – компанії "Перша приватна броварня" – фани з усієї країни зможуть приїхати на матч. Як і у вересні минулого року перед матчем з Туреччиною, спільно з партнером – ПАТ "Українська залізниця" – "Перша приватна броварня" організовує три спеціальні потяги до Харкова для майже 2 500 вболівальників. Вночі (00:20) 16-го жовтня зі Львова до Харкова через Тернопіль, Хмельницький, Вінницю та Полтаву вирушить перший поїзд з фанами, того ж дня зранку (08:50) та в обід (14:00) відправляться потяги з Києва та з Дніпра. Частина вболівальників приїде автобусами.

Всі разом учасники фан-руху "Вірні збірній" зберуться на залізничній станції "Харків-Балашівський" та о 19:15 вирушать на стадіон "Металіст" фан-маршем, маршрут якого розтягнеться на 2 км вулицями міста. Традиційно, жовтий – колір бажаного дрес-коду на фан-марш та матч національної збірної.

Також на передодні матчу стало відомо, що вболівальники планують започаткувати нову пісенну традицію. Відтепер "Ти признайся мені…" легендарної "Червоної рути" звучатиме після кожного голу, забитого українськими гравцями, як подяка за чудову гру і як мотивація рухатися далі.

Саму гру 16 жовтня відкриє концерт "Вболіваємо за Україну" (початок о 19:30). Діти-фіналісти найвідоміших співочих проектів країни, таких як "Голос діти", "аціональний відбір дитячого Євробачення", "Таврійські ігри", "Слов’янський базар" та інші заспівають для тисяч вболівальників та для гравців.

Гра Україна – Чехія розпочнеться о 21:45.