УКР РУС

Харейде: Після другого голу та пенальті дух "Мальме" впав

4 листопада 2015 Читать на русском

Наставник "Мальме" Аге Харейде прокоментував розгром від "Шахтаря" у Львові в рамках 4 туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"У Левіцкі, якого відвезли з поля в першому таймі, діагностували струс мозку.

Що стосується самого матчу, то думаю, в тому, що сталося, немає провини суддів. Нічого не маємо проти їхніх рішень, гра була досить жорсткою, відтак було і багато карток.

Чому не спрацював план на гру, який дав результат у Швеції? План на гру дійсно був схожим, але ми були не дуже агресивними, не змогли витримати темп гри. Не вдавалося контролювати м'яч. Не показали себе добре з перших хвилин гри. Після другого голу та пенальті дух команди впав, емоції зіграли важливу роль у поразці.

"Шахтар" - хороша команда. Вони виграли 3:0 у "Динамо", яке потім зіграло внічию з "Челсі", а "Шахтар" згодом зазнав поразки від "Мальме". Не можна забувати, що в Лізі чемпіонів ти завжди повинен бути на найвищому рівні", - розповів Харейде на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, на "Арені Львів" "гірники" здобули першу перемогу в поточному сезоні Ліги чемпіонів, а також відствяткували гольовий ювілей.

Читайте також:
Луческу - після матчу з "Мальме": подяка Львову і знову про арбітрів