УКР РУС

"Хапоель" проти "Бенфіки" без двох

17 листопада 2010

Тель-авівський "Хапоель" не зможе розраховувати на Саліма Тоему та Валіда Бадіра у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА проти "Бенфіки".

Півзахисники тель-авівського "Хапоеля" Салім Тоема та Валід Бадір не допоможуть клубові у домашньому матчі Ліги чемпіонів УЄФА проти португальської "Бенфіки", що пройде 24 листопада. Обидва гравці на десять днів потрапили до лазарету із мікротравмами.

У Тоема стався надрив м'яза стегна, коли 31-річний футболіст розминався перед своїм виходом на заміну під час недільного матчу чемпіонату Ізраїлю проти єрусалимського "Бейтара" (0:0). У свою чергу 36-річний Бадір зазнав розтягнення задньої поверхні стегна у першому таймі того ж поєдинку, однак дограв його до кінця.

"Хапоель", в активі якого всього одне очко після чотирьох турів групового етапу, втратив шанси на здобуття путівки в плей-офф найпрестижнішого єврокубку.

Втім, він може позмагатися у весняній частині Ліги Європи УЄФА - для цього йому необхідно набрати максимум балів у двох останніх матчах групи В.