УКР РУС

Хачеріді отримав тривалу дискваліфікацію за скандальне вилучення та неспортивну поведінку

24 квітня 2020 Читать на русском

Контрольно-дисциплінарний комітет АБФФ вирішив накласти санкції на Євгена Хачеріді за неспортивну поведінку в матчі 5 туру чемпіонату Білорусі Вітебськ – Динамо Брест.

Нагадаємо, Динамо Брест поступилося Вітебську в 5 турі чемпіонату Білорусі, пропустивши єдиний гол з пенальті під завісу поєдинку. Арбітр матчу вилучив двох гравців – Габі Кікі та Євгена Хачеріді. Останній отримав пряму червону картку за удар суперника ногою, а після поєдинку намагався розібратися з арбітром Сергієм Чістовим.

Хачеріді очікує серйозного штрафу за скандальне вилучення: відома зарплата українця у Бресті

За свої дії 32-річний Хачеріді дискваліфікований на 5 матчів та отримав штраф у розмірі 50 базових величин (близько 15 тисяч гривень), повідомляє офіційний сайт Асоціації Білоруської федерації футболу.

Трохи менш сувору санкцію отримав Сергій Лапіцький (масажист Динамо Брест). Він пропустить 3 гри та сплатить 3 базові величини штрафу.

Очікується, що санкції до українця застосує і Динамо Брест, але наразі клуб не оголошував про дисциплінарні заходи щодо колишнього захисника збірної України.

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє