УКР РУС

Хачеріді: Динамо була дуже потрібна перемога над Олександрією перед стартом Ліги Європи

11 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Євген Хачеріді прокоментував перемогу над Олександрією (3:0) у 8-му турі УПЛ.

"Думаю, ми повинні були забивати голи ще в першому таймі. У нас було кілька хороших моментів для цього. Не знаю навіть, як в одному з епізодів з метра не забив Гонсалес.

Динамо розгромило Олександрію та повернуло собі 2 місце в УПЛ

З Олександрією потрібно завжди забивати швидкий гол на початку гри, тоді стає набагато легше. Ми довго з цим тягнули, довго не могли відкрити рахунок. Добре, що вдалося забити на початку другого тайму, нам стало одразу легше, адже суперник почав розкриватися. Надалі вдалося знову забити зі стандарту, а підсумував все прекрасним голом Вітя Циганков. Вважаю, ми здобули заслужену перемогу.

Мій гол? Ми помінялися позиціями з Сидорчуком, я повинен був йти на дальню стійку, але він сказав: "Іди на ближню". Я пішов на ближню – міг забити головою, та не влучив по м'ячу. Але добре, що потім зумів в падінні дістати м'яч і переправити його у ворота.

Динамо – Олександрія – 3:0 – Відео голів і огляд матчу

Ми всі розуміли, що нас чекає важлива гра перед стартом у груповому раунді Ліги Європи. Потрібно було виграти і порадувати наших уболівальників. Перемога була дуже потрібна.

Поразка у складі збірної? Прикро, звичайно, що програли ісландцям, але у нас попереду ще дві гри, так що нічого страшного – шанси ще є", – цитує Хачеріді офіційний сайт ФК Динамо Київ.

Хацкевич: Динамо буде пробувати грати в два нападники