УКР РУС

Гвардіола: Результат дуже образливий, але за "Ювентус" грає один з моїх улюблених гравців

24 лютого 2016 Читать на русском

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола прокоментував втрату перемоги в матчі 1/8 Ліги чемпіонів над "Ювентусом" (2:2).

"Загалом ми провели відмінний матч. "Юве" грав у минулому фіналі Ліги чемпіонів, вони 4 рази поспіль стали чемпіонами Італії. Вони зовсім недавно здобули 15 перемог поспіль. У минулому році вони нас випередили, тож у суперниках у нас була не якась дворова команда. Результат дуже образливий, але грою я задоволений.

У таких матчах тобі доводиться боротися з Погба, Манджукічем, Моратою, Бонуччі - одним з моїх улюблених гравців усіх часів - і Буффоном, тому навряд чи можна серйозно очікувати того, що ти домінуватимеш усі 90 хвилин. Хотіли перемогти, але це футбол.

Чи вистачить цього, щоб вийти до чвертьфіналу? Не знаю, до того ж мені здається, що в матчі-відповіді "Юве" зіграє ще агресивніше. Але я дуже радий. Можливо, це найщасливіший вечір у моїй кар'єрі.

Матч-відповідь буде іншим. Суперник приїде за перемогою або постарається зіграти з рахунком 3:3. Ми ж будемо намагатися забити. Не думаю, що станемо грати на утримання. Захищатися будемо лише тоді, коли зіткнемося з їх приголомшливими атаками", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, "Баварія" вела в рахунку 2 м'ячі, але не витримала натиску "Ювентуса".