УКР РУС

Гвардіола: Мені шкода тих, хто очікував, що Ліверпуль обжене Манчестер Сіті – все в наших руках

7 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола спробував знайти слова після напруженого матчу в рамках 37-го туру АПЛ проти Лестера (1:0).

"Це був видатний гол, безсумнівно. Ми грали неймовірно, я очікував від Лестера більш атакуючої гри в порівнянні з останніми матчами, але вони оборонялися дуже глибоко.

Компані феноменальним голом Лестеру наблизив чемпіонство Манчестер Сіті

У першому таймі ми виглядали більш ніж гідно, але в другому таймі діяли взагалі приголомшливо, розуміючи, за що боремося. Мені шкода багатьох людей, але ми як і раніше на першому місці.

Компані в Манчестер Сіті понад 10 років, і разом з такими людьми, як Джо Харт і Пабло Сабалета, він створював цей клуб. Венсан здатний проявити себе в ключовий момент, коли він у формі, це приголомшливий гравець.

Залишилася одна гра, і нам буде так само важко, як і сьогодні. Ми будемо грати в гостях, і ми бачили, як добре Брайтон зіграв з Арсеналом. Буде важко, але, сподіваюся, ми зіграємо так, щоб завоювати чемпіонство.

Багато людей, медіа чекали, що Ліверпуль буде першим. В кінцевому підсумку ми тут, і мені шкода їх, позаяк все в наших руках", – сказав Гвардіола.

Нагадаємо, за тур до завершення сезону АПЛ Ман Сіті випереджає Ліверпуль на одне очко.

Неймовірний постріл Компані та передостанній крок Манчестер Сіті до чемпіонства у відеоогляді матчу з Лестером