УКР РУС

Гвардіола чітко заявив, чи тренуватиме Манчестер Сіті наступного сезону

24 травня 2023 Читать на русском

Головний тренер Ман Сіті Пеп Гвардіола прокоментував своє майбутнє перед важливим відрізком сезону, зокрема фіналом Ліги чемпіонів.

"Зараз я не думаю про відхід, але хто знає. Я хотів би продовжити тренувати тут наступного сезону, незалежно від результатів. Відчуваю, що у мене є контракт і хочу поважати клуб. Я залишуся наступного сезону, навіть коли проти нас висунуто понад 100 скарг.

Гвардіола планує зіркову трансферну кампанію Ман Сіті – пограбування Баварії та Де Дзербі на зло Ліверпулю

Я хотів би, щоб англійська Прем'єр-ліга та судді могли ухвалити рішення якнайшвидше, тоді люди, можливо, перестануть про це говорити. Врешті-решт я точно знаю, що те, що ми виграли, ми виграли на полі. У цьому не може бути сумнівів", – прокоментував наставник "містян".

Манчестер Сіті висунуто близько 115 звинувачень за нібито порушення фінансових правил. Розгляд справи може затягнутися на роки. Нагадаємо, що контракт Гвардіоли діє до 30 червня 2025 року. Іспанський фахівець працює з командою з сезону 2016/17.

У поточній кампанії "містяни" можуть завоювати требл: в АПЛ вже перемогли, залишається здолати Інтер у фіналі Ліги чемпіонів (10 червня) та МЮ у вирішальному поєдинку Кубка Англії (3 червня).

АПЛ: Ман Сіті дивом обіграв Челсі – фланг Мудрика був найкращим, та є нюанс, батл українця з Холандом, подвиги воротаря