УКР РУС

Гусєв розповів, як навчання на тренерських курсах впливає на його роботу в Динамо

28 січня 2021 Читать на русском

Асистент головного тренера Динамо Олег Гусєв поділився думками про навчання на тренерську ліцензію Pro.

"Навчання розпочалося в січні. На початковому етапі працювали в мікрогрупах. Нам дали завдання в групах – скласти тренувальний план команди. Ми його повинні здати куратору групи. А з 1-го по 6-е лютого буде перша сесія, яка відбудеться в Туреччині. Поки все як у школі. Але перший клас – це завжди легко, далі буде складніше.

Кадірі вирушить на збори з Динамо після курйозної травми

Рішення я ухвалив давно. Ви ж розумієте, щоб отримати ліцензію PRO, потрібно спершу пройти ще три категорії – C, B, A. Оскільки я дійшов до категорії А, чому ж я повинен зупинятися... Я не звик звертати на півдорозі.

Сподіваюся, що ті знання, які я здобуду, проходячи навчання, допоможуть у моїй нинішній роботі. Чи підтримав Луческу моє рішення? Звичайно! А сесія буде проходити там же, де і збір нашої команди, і дати співпали. Навіть готелі розташовані поруч. Тож усе буду встигати", – розповів Гусєв у коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, екс-гравець киян входить до тренерського штабу Мірчі Луческу. Окрім Гусєва, навчання на ліцензію Pro розпочали тренери Динамо U-19 Ігор Костюк і Олег Венглинський.

"Україна дала мені все": Цой нашого футболу – грав проти Маліновського, забив Гол року і не слухає групу "Кіно"