УКР РУС

Гусєв і Михалик допомогли воротареві в лікуванні рідкісної професійної хвороби

14 травня 2016 Читать на русском

Роман Байрашевський, екс-воротар київського "Арсенала", не залишився наодинці в боротьбі із важкою хворобою.

Роман Байрашевський, екс-воротар "Вереса", "Волині", київського ЦСКА і "Арсенала" отримав допомогу від українських футболістів у боротьбі з рідкісною хворобу коліна.

"Перебуваю в пошуках хірурга. Шукаю, де який краще. Тарас Михалик відгукнувся і допомагає мені в цьому. Він дзвонить з Москви, переживає. Віддав йому все рентгенівські знімки. Може, до Фінляндії поїду, може, в Німеччину.

Хочу подякувати колективу телеканалу "2+2" за те, що розповіли про мою проблему й ініціювали збір допомоги. Багато відгукнулося, хочу всім подякувати, але боюсь когось пропустити. Особливо допомогли Олег Гусєв і Олег Федорчук. Також приділяла увагу футбольна профспілка Ігоря Гатаулліна, який нещодавно виплатив мені чергову матеріальну допомогу в розмірі 10 тисяч гривень, а до кінця року виділить ще 20 тисяч. Обіцяють допомогти інші футбольні люди.

"Верес" організовує футбольний матч з ветеранами "Динамо" Київ та пообіцяв, що передасть мені на лікування якусь частину зібраних коштів. Я безмежно всім вдячний: футбольній громадськості, бізнесменам, журналістам і рядовим уболівальникам. Сподіваюся, з їх допомогою, скоріше відновити здоров'я і продовжити працювати на благо футболу", - сказав Роман Байрашевський.

Мессі здійснив мрію важкохворого хлопчика. Фото

Шовковський: За 22 роки своєї спортивної кар'єри я 4 роки відновлювався після різних травм і операцій