УКР РУС

Гурулі: "Зоря" - це моя команда

26 листопада 2010

Тільки-но Сандро Гурулі став гравцем "Карпат", уболівальники львів’ян відразу ж визнали його кращим футболістом місяця. Такої думки дотримувалися не лише львівські фанати, а навіть... суперники "Карпат".

Наприкінці вересня 2008-го року у Луганську "зелено-білі" хоч і програли "Зорі" 0:1, але залишили по собі яскравий слід. Тоді Гурулі літав як на крилах і справедливо заслужив символічний приз від луганського клубу.

"Це символічне зображення футболіста з підписом "Кращий гравець матчу". Трофей стоїть у мене вдома. Справді, тоді я непогано відіграв. Можливо, "Зоря" - це моя команда (сміється). Але тоді ми програли, а тепер, в останній грі чемпіонату у 2010 році, зробимо усе, аби перемогти. Якщо тренери довірять мені місце в основі чи випустять на заміну, сподіваюся, що вдасться забити гол, або віддати гольову передачу. Нам треба закінчити сезон в Прем’єр-лізі перемогою. За виступами "Зорі" я іноді слідкую. Зокрема, знаю, що в кількох останніх турах та у Кубку луганська команда показала хороший футбол. Сподіваюся, що і на "Україні" в суботу теж буде цікаво", - розповів Сандро Гурулі.