УКР РУС

Грозний: Зінченку потрібно було йти з Манчестер Сіті, а Хачеріді зміниться в Греції

9 вересня 2018 Читать на русском

Заслужений тренер України В'ячеслав Грозний оцінив успіхи українців за кордоном.

"Перш за все, хочу сказати, що мене абсолютно не здивував підсумок поєдинку в Чехії. Потенціал у збірної України високий і вона його в повній мірі реалізувала.

Адже ми знаємо Коноплянку і Ярмоленка не перший день і розуміємо, що вони здатні на багато що. Просто так склалося, що Вест Хем зараз не на провідних позиціях в АПЛ, тому у Ярмоленка – непростий період.

Збірна України у Львові – дивовижна статистика матчів фартового міста

Все одно, я переконаний, "варитися у власному соку" не потрібно. Добре, що вирушив в ПАОК той же Хачеріді. Це змінить не тільки його гру, а й ставлення до футболу. Вважаю, що Хачеріді швидко стане іншим, і ще принесе чимало користі збірній України. Шкода, що він отримав пошкодження і покинув табір національної команди.

Приклад Зінченка також показовий в цьому плані? Безумовно. Але йому потрібно було все-таки піти з Манчестер Сіті в оренду, щоб багато грати. Причому, не на позиції лівого захисника, куди його ставлять вимушено... Зінченко – це диспетчер. Однак школа Гвардіоли все-таки дає багато. Футбол у виконанні Зінченка змінився – він помітно менше робить зайвих дотиків, і все це вже побачили в матчі з Чехією.

"Шевченко поставив на місце? Той, хто це написав, – чистий чорт". Селезньов – про сильну Україну і хлопчика у спідниці

Наскільки я знаю, в послугах Селезньова був серйозно зацікавлений Галатасарай, але Акхісар, за який грає Женя, навідріз відмовився його відпускати. Ось ще один доказ того, що українським футболістам корисно їхати в закордонні чемпіонати.

Більш того, вважаю, що в найближчому майбутньому тренерський штаб збірної України може навіть розширити список легіонерів в національній команді. Той же Есеола класно виступає в чемпіонаті Казахстану і міг би підсилити і урізноманітнити атаку синьо-жовтих", – цитує Грозного Zbirna.com.