УКР РУС

Грозний: Збірна України виграє свою групу на Євро-2020

8 червня 2021 Читать на русском

Український тренер В'ячеслав Грозний поділився своїм прогнозом щодо виступів збірної на чемпіонаті Європи.

"Забігаючи наперед, припускаю, що наша збірна виграє свою групу, де Україні протистоятимуть, крім Нідерландів, Австрія і Північна Македонія. Також додам, що Україна виграє всі три поєдинки.

Євро-2020: легендарна пісня Івасюка супроводжуватиме збірну України на змаганнях

У збірної України є психологія переможців і впевненість у своїх силах. Гравці національної команди теж уважно читають пресу. Мій коментар додасть їм позитивних емоцій. Хочу відзначити дуже збалансовану гру нашої команди, вміння під час матчу перебудовуватися і змінювати ритм, темп, швидкість гри.

Ми дуже швидко переходимо з однієї фази гри в іншу, діємо на високих швидкостях, створюємо багато моментів для взяття воріт. Ми дуже добре контролюємо м'яч, маючи в наявності, безумовно, велику групу технічних гравців. Поважаючи всіх суперників, в тому числі по групі, я реально бачу, що ми сильніші практично за всіма компонентами.

Реально розумію, що Україна – сильніша. Не просто так ми обігрували Іспанію і чинного чемпіона Європи – Португалію. З Францією ми грали на рівних і зіграли внічию 1:1. Це все не просто так. Потрібно реально оцінювати можливості і силу", – цитує Грозного Sport.ua.

Нагадаємо, Євро-2020 розпочнеться для команди Андрія Шевченка 13 червня матчем з Нідерландами. Також у групі C збірна України зіграє з Австрією та Північною Македонією.

Збірна України, якої не буде на Євро-2020 – лідер Динамо, Коноплянка і найкращий бомбардир УПЛ