УКР РУС

Грозний: Запрошення Луческу в Динамо стало сильним ходом від братів Суркісів

29 грудня 2020 Читать на русском

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний оцінив роботу Мірчі Луческу у київському клубі.

"Запрошення Луческу стало сильним ходом від братів Суркісів. З румуном Динамо виграло Суперкубок, стало "зимовим чемпіоном" УПЛ, вийшло у груповий турнір Ліги чемпіонів, потім у плей-офф Ліги Європи і тренер показав, що вміє працювати і довіряти українській молоді.

"2020-й – рік розчарувань": в Шахтарі образились на рішення Луческу очолити Динамо

У Динамо є своя філософія, своя система підготовки футболістів, але досвід такого тренера, незважаючи на 75-річний вік Луческу, може багато дати столичному клубу. Він знає, як розвивати молодих гравців, і це спрацювало в Динамо.

Я розумію внутрішній стан фанатів Динамо, їм складно змиритися, адже команду очолив екс-тренер їхнього головного ворога. Вболівальники можуть не прийняти Луческу, але вони повинні його поважати за результати, яких він вже досяг з київським клубом.

Нинішньої осені і Динамо, і Шахтар отримали великий досвід у Лізі чемпіонів. Упевнений, що і навесні вони пройдуть бар'єр в особі Брюгге та Маккабі", – сказав Грозний у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, румунський фахівець очолив Динамо у липні. Кияни завершили першу частину сезону лідером УПЛ і пробилися в 1/16 Ліги Європи.

Із Динамо – на вихід: чому Цітаішвілі – лише перша ластівка, а ще шістьом динамівцям з Луческу не по дорозі