УКР РУС

Григорчук прокоментував вихід Астани у груповий етап Ліги Європи

30 серпня 2019 Читать на русском

Головний тренер Астани Роман Григорчук поділився емоціями від поразки у матчі проти БАТЕ 0:2 та від виходу у груповий етап Ліги Європи.

"БАТЕ – серйозна команда. Ми і в домашньому матчі відчували тиск, так що могли це передбачити. Але, чесно сказати, тут був і психологічний момент. Все ж команда в такій ситуації має відігравати впевненіше, нахабніше, бути з м'ячем, забути про рахунок 3:0.

Ребров допоміг Ференцварошу встановити історичне досягнення у Лізі Європи

Ми ж грали з побоюванням, якісь ходи обирали примітивні. Якщо не контролюєш гру - будеш в обороні. Я вперше побачив, щоб у нас в когось судоми зводили ноги. Зазвичай проти нас всі падають на 60-й хвилині, а тут – ми.

Ми зараз не будемо думати про групу. Звичайно, ми зіграли не так, як хотіли, але ми вирішили питання і досягли результату. Ми не розчаровані своєю грою. Тиждень тому була картина така ж, коли ми грали з величезною перевагою і могли забити три-чотири м'ячі", – цитує Григорчука офіційний сайт Астани.

Українці у кваліфікації Ліги Європи: Зубков приєднався до рятунку Ференцвароша, Пластун голом допоміг Генту пройти Рієку