УКР РУС

Греція закрила трибуни для вболівальників через волейбол – двомісячний експеримент стартував

13 грудня 2023 Читать на русском

Протягом наступних двох місяців матчі елітного дивізіону чемпіонату Греції відбуватимуться без присутності вболівальників.

Уряд Греції вжив заходів після того, як поліцейського було серйозно поранено внаслідок запеклих сутичок під час волейбольного матчу між Олімпіакосом і Панатінаїкосом минулого тижня. У бійці взяли участь футбольні фан-угруповання обох команд. Для придушення насильства на спортивних заходах було ухвалено рішення заборонити фанатам доступ до трибун, інформує ВВС.

Чемпіонат Туреччини офіційно призупинений – наслідки побиття арбітра президентом одного з клубів

Захід діятиме до 12 лютого 2024 року. Повідомляється, що подібне рішення може поширитися на домашні матчі грецьких команд у єврокубках. Також уряд країни розглядає можливість збільшення терміну "експерименту" доти, доки клуби не встановлять на своїх стадіонах камери та системи електронної ідентифікації вболівальників.

"Протягом багатьох років злочинці під виглядом фанатів скоювали серйозні злочини, завдаючи серйозних поранень і вбиваючи людей. Ані спортсмени, ані вболівальники не повинні страждати від такої поведінки злочинних угруповань", – заявив офіційний представник уряду Павлос Марінакіс.

"Я роздушу тобі голову". Арда Туран – головний бедбой футболу: бив арбітра, просив себе застрелити, мав Ердогана-свідка