УКР РУС

Грегоріо Мансано очолив мадридський "Атлетіко"

10 червня 2011

Грегоріо Мансано офіційно представили як нового головного тренера мадридського "Атлетіко".

Фахівець на прізвисько "професор" уже очолював "матрацників" у сезоні 2003-04 років.

“Ми віримо, що досвід, який Ви здобули за ці роки, і знайомство з клубною філософією "Атлетіко", допоможуть Вам якнайкраще використати другий шанс. Завершити ту роботу, що Ви почали кілька років тому”, - каже президент "Атлетіко" Енріке Сересо.

7 років тому, під керівництвом Мансано "Атлетіко" завершив сезон на сьомому місці Прімери. Повторення цього результату керівництво клубу не влаштує. Адже останній чемпіонат смугасті теж завершили на сьомій сходинці. Нема Ліги Чемпіонів - нема роботи. Такі слова почув попередник Мансано - Кіке Санчес Флорес.

“Єдине про що я попрошу своїх прихильників - довіряйте мені. Я не брехатиму Вам і не покидатиму клуб у біді. Це я гарантую всім. А про результат ми поговоримо наприкінці сезону. Я впевнений, що всі залишаться задоволеними”, - каже головний тренер "Атлетіко" Грегоріо Мансано.

Останнім місцем роботи Грегоріо Мансано була "Севілья". Однак керівництво андалузійців також прагнуло путівки в Лігу Чемпіонів. Термін дії контракту тренера із "Атлетіко" - один рік. Відтак, права на помилку в "професора" не буде. А от проблем, у тому числі кадрових, уникнути навряд чи вдасться. Вже цього літа "Вісенте Кальдерон" покине лідер атак "індіанців" Серхіо Агуеро.