УКР РУС

Гречишкін: Радий, що мені вдалося забити такий гол

16 вересня 2016 Читать на русском

Автор єдиного гола "Зорі" в матчі з "Фенербахче" Дмитро Гречишкін прокоментував результат матчу Ліги Європи (1:1).

– Думаю, вболівальникам сподобалася ця зустріч. Для нас матч такого рівня – це, великий досвід. Вважаю, що і "Фенербахче" і ми заслужили такого результату.

– Ти став автором гола. І він, до речі, став для тебе дебютним в Єврокубках, з чим ми тебе і вітаємо. Як зважився на такий удар?

– За привітання дякую. А в той момент Міша Сиваков кричав мені: "Бий!". Я відразу націлився на удар. Як ви бачили, він вийшов. Мені вдалося забити божевільний м'яч. Відразу підтримали всі хлопці, привітали мене. Радий, що вийшло забити.

– Зрозуміло, що якщо дивитися на хід матчу, то нічия – образливий результат. Але якби до гри сказали, що зіграєте з "Фенербахче" внічию, ти б погодився?

– Важко сказати. Потрібно дивитися по грі. На папері "Фенербахче" команда набагато титулованіша, ніж ми. Але якщо дивитися на хід подій, то суперник повинен бути задоволений нічийним результатом.

"Зоря" втратила перемогу над "Фенербахче" у дебютному матчі групового етапу Ліги Європи. Дивіться, як Гречишкін забив неймовірний дебютний гол "Зорі" у Лізі Європи та відео голів і огляд матчу. Іван Петряк вважає дії арбітра Ковача не кращими, ніж українських суддів. Водночас екс-рефері ФІФА захистив дії румуна. В окремій статті пояснюємо, чому Іштван Ковач нехороша людина, але не Педерсен

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях