УКР РУС

"Грає, як Паганіні": Йовічевіч у захваті від результативного дебютанта збірної України

18 травня 2022 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Ігор Йовічевіч поділився враженнями від гри Олександра Піхальонка та Артема Довбика у складі збірної України.

Товариські матчі
завершено
-

"Дуже радий бачити хлопців, дуже радий бути присутнім сьогодні на матчі, який настільки важливий для самих пацанів і українського народу. Ми хочемо підтримати Україну, це гуманітарний жест.

Йовічевіч – про майбутню зірку збірної України: "Він розуміє гру на 5 секунд швидше за інших"

Піхальонок грає, як Паганіні, так. Ніколо Паганіні. Дуже добре себе проявив, як і команда. Ці матчі дуже корисні для підготовки до матчу с Шотландією. Думаю, що все буде гаразд. Я весь час підтримую контакт і з Піхальонком, і з Довбиком.

З Гуцуляком також, але він, на жаль, отримав пошкодження і повернувся додому. Те, що показують Піхальонок і Довбик, дуже тішить мене як тренера", – зазначив Йовічевіч у ефірі YouTube-каналу УАФ перед початком гри з Рієкою.

Зазначимо, що Піхальонок дебютував за збірну України у грі з Борусією М, в якій відзначився голом. Олександр продовжив приємну традицію і в матчі з Емполі – тепер в активі хавбека СК Дніпро-1 2 голи у 2 поєдинках за національну команду.

Емполі – Україна: 2 поспіль гол дебютанта, карнавальний футбол, найстабільніший гравець і нова втрата у збірній