УКР РУС

Гравці Манчестер Сіті отримають чималу суму бонусів за перемоги у всіх внутрішніх турнірах

6 травня 2019 Читать на русском

Футболісти Манчестер Сіті отримають в сумі більше 15 мільйонів фунтів, якщо зможуть виграти всі три внутрішніх турніри – чемпіонат Англії, Кубок Англії і Кубок англійської ліги.

Варто відзначити, що виліт з Ліги чемпіонів обійшовся футболістам Манчестер Сіті приблизно в мільйон фунтів на кожного. У разі, якщо Манчестер Сіті виграє всі три внутрішніх змагання, то сумарні бонуси на всю команду складуть більше 20 млн фунтів, передає The Telegraph.

Агуеро знявся в кліпі відомої співачки – відео збирає мільйони переглядів

Проте, ця сума скоротиться до 15 млн, через те, що бонуси будуть виплачені в повному обсязі лише тим гравцям, які відіграли більше 60% хвилин в конкретному турнірі. Якщо гравець не зможе переступити планку в 60% матчів в турнірі, то сума виплат окремим гравцям зменшиться вдвічі.

Нагадаємо, що у таблиці АПЛ Манчестер Сіті зараз посідає друге місце, поступаючись першому Ліверпулю два очки. Кубок ліги "містяни" вже виграли, перемігши у фіналі Челсі в серії пенальті (0:0, 4:3 по пенальті). Фінал Кубка Англії між Манчестер Сіті і Уотфордом пройде 18 травня.

Зінченко в особливій ролі став найкращим для Гвардіоли фулбеком – його прогрес зекономив Ман Сіті десятки мільйонів