УКР РУС

Гравець Динамо став жертвою тролінгу з боку екс-одноклубників із Зорі: "Куди ти перейшов? Міг би залишатись"

15 вересня 2023 Читать на русском

Хавбек Динамо Владислав Кабаєв розповів, як гравці Зорі підколювали його через підсумки турнірної таблиці УПЛ 2022/23.

"Четверте місце для Динамо – це катастрофа? Звісно, це катастрофа. В Зорі ми були третіми і боролись за друге. А потім хлопці із Зорі підколювали за четверте місце: "Куди ти перейшов? Міг би залишатись".

"Шахтар не отримує стільки критики, як Динамо": гравець киян поскаржився на нерівноцінну оцінку з боку вболівальників

Я спілкувався з хлопцями із Динамо. Було багато переїздів. Коли розпочалась повномасштабна війна, то ми в Зорі роз’їхались. Я 5 місяців сидів вдома – грав у футбол, тренувався з сім’єю. Динамо ж одразу поїхало тренуватись. Вони провели купу матчів, поки я, грубо кажучи, сидів вдома з чіпсами і дивився, як вони грають.

Добре ж грали з Фенербахче, Штурмом. Бенфіка – це трохи інший рівень, вони потім вигравали у ПСЖ. І от після поразки від Бенфіки, а тоді від СК Дніпро-1 у Львові, тільки потім я прийшов. Я бачив, що гравці виснажені навіть не фізично, а емоційно. А без емоцій важко грати у футбол.

Той сезон вийшов змазаним. Капітан не одного разу збирав команду і розмовляв, що і як. Всі розуміли, що потрібно робити, але не виходило. Це не ноги, не руки, не тіло – це голова. Психологія дуже важливу роль відіграє у футболі і в житті. Нам десь не вистачило психології. Зараз будемо чіплятись за Кубок і за чемпіонат", – розповів Кабаєв у інтерв'ю Tribuna.

Луческу хапається за останній шанс, чого не пробачить Шахтар і ще чотири кандидати на гучну відставку в УПЛ