УКР РУС

Грати у футбол без уболівальників – це те саме, що спати з гумовою жінкою, – екс-форвард збірної України

12 червня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Ворскли та Десни Олександр Ковпак, який нині захищає кольори друголігового Полісся, обурений рішенням влади проводити матчі чемпіонату України без глядачів.

“Грати у футбол без уболівальників – це те саме, що спати з гумовою жінкою. Жодного задоволення! Загалом ця ситуація у футболі демонструє ті ж самі процеси, які відбуваються у всій державі – маю на увазі подвійні стандарти.

УАФ пропонує дозволити повернення вболівальників на стадіони – відповідну пропозицію вже надіслано в МОЗ

У нас чомусь всюди так: одним щось можна, а іншим – ні. Супермаркетам у карантин працювати можна, а малим магазинчикам – ні. Зрештою, якщо вже дозволили працювати супермаркетам, відкрили парки, то чому глядачам не дозволяють відвідувати стадіони? Вони ж на відкритому повітрі!

Ми всі бачили, як ПФЛ провела загальні збори на трибуні стадіону. Представники клубів сиділи на потрібній відстані один від одного – і все було гаразд... Одним словом, подвійні стандарти”, – цитує Ковапака видання Експрес.

Нагадаємо, через карантинні обмеження вболівальникам не можна відвідувати матчі на стадіонах – заборона триватиме щонайменше до липня.

Баварія може оформити чемпіонство, повернення Італії та Іспанії, козир Вернидуба в битві за лідерство – вершки вікенду