УКР РУС

"Грали, як вдома. Сказав хлопцям, що вони молодці, виконали все", – радісний Петраков прокоментував успіх проти Вірменії

11 червня 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної України Олександр Петраков поділився враженнями від перемоги над Вірменією (3:0) в Лізі націй.

"Певна фартовість у міста є, я хотів грати в Лодзі. Тут багато українців. Дуже дякую всім вболівальникам. Прийшли українці, підтримали. Грали, як вдома.

Перший забитий м'яч став переломним моментом. Нам він дуже був потрібен. Сказав у перерві, що хтось має взяти на себе відповідальність і забити. Як в Уельсі. Але там ніхто не забив, а сьогодні забили, довели справу до кінця.

Україна – Вірменія: відео голів і огляд матчу

Дякую хлопцям, дякую Андрію Пятову, що він сьогодні вийшов, зіграв дуже добре. Завтра о 6 ранку він вже від'їжджає. Я завчасно йому сказав, що вийде проти Вірменії.

Ярмоленко захворів. У нього була температура. Андрій зайшов до мене зранку. Казав, що готовий грати, якщо потрібно. Але я йому заборонив грати. Сказав, що хлопці впораються, а він потрібен на наступний матч. Соболь і Сирота також видужують.

Миколенко зіграв три матчі, тому я попросив Зінченка вийти зліва. Треба було дати Миколенку перепочити. Я думав, що Соболь зможе грати. У нас після Уельсу захворіло пів команди.

Після гри в роздягальні сказав хлопцям, що вони молодці. Виконали все, дотиснули. І Маліновського похвалив, бо він взяв на себе відповідальність, пробив. Хтось же мав проявити свою майстерність.

Склад на Ірландію? Я непередбачувана людина. Подивимося, як хто буде виглядати, як відновляться гравці. Ірландія приїде агресивною, буде складна гра", – сказав Петраков після перемоги над Вірменією в етері "Футбол 1".

Україна розгромила Вірменію у матчі Ліги націй – шоу несподіваного героя і захисників Динамо, Пятов красиво попрощався