УКР РУС

"Говорили, що воно важке": Карас закликав гравців Динамо не зважати на проблеми Арени Львів

15 жовтня 2021 Читать на русском

Асистент Мірчі Луческу Еміліан Карас прокоментував підготовку до виїзного матчу 11-го туру УПЛ проти Львова.

"Луческу покаже і розповість, як команда має діяти в суботу. Поки не розбирали для команди гру суперника, тому що не було багатьох гравців. Тепер у нас є два дні для того щоб сконцентруватися тільки на матчі зі Львовом.

Буяльський та Миколенко тренуються в загальній групі – лідери Динамо готові грати проти Львова та Барселони

Звісно, нас чекає складна гра з організованою командою, яка буде налаштована відібрати у нас очки. Це нормальне явище, кожен суперник налаштовується і грає по-своєму. Так, буде складно розкривати оборону цієї команди, але ми повинні бути готові до будь-якого сценарію, будь-якого суперника.

Поле Арени Львів? Так, хлопці говорили, що воно важке. Але футболісти київського Динамо повинні бути готові до будь-якого суперника, за будь-яких погодних умов, на будь-якому футбольному полі. Вони повинні адаптуватися до цієї ситуації, демонструвати хороший, результативний футбол і здобути перемогу. Це наше завдання в кожній грі. Для цього ми і готуємося, тренуємося – аби вигравати матчі", – цитує Караса офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, після гри збірної України проти Боснії і Герцеговини (1:1) Ілля Забарний та Тарас Степаненко публічно заявили про не надто хороший стан футбольного поля на львівській арені.

Петракову і збірній України заважає несподівана проблема, Динамо і Шахтар отримали одну ціль, а Вернидуб "вакцинувався"