УКР РУС

Горяїнов: Металіст ще наробить галасу, якщо Ярославський, Красніков і Маркевич возз'єднаються

18 березня 2021 Читать на русском

Колишній голкіпер Металіста Олександр Горяїнов прокоментував бажання Олександра Ярославського відродити харківський клуб.

"У чому був секрет Металіста? У тріумвіраті Ярославського-Краснікова-Маркевича. Це фанати своєї справи.

"Нехай починають трястися": Ярославський – про причини продажу Металіста і домовленості з Курченком

Коли Олександр Владиленович був президентом, він міг о шостій ранку приїхати на базу і проконтролювати зведення цього об'єкта. У нього ніколи слова не розходяться з ділом.

Євген Олексійович також мене вражав своєю працездатністю. Він цілодобово міг дивитися футбол, переглядаючи кандидатів для Металіста. Красніков знає все про всіх футболістів. А про тренерський талант Мирона Богдановича і говорити не варто. З таким наставником було приємно і повчально працювати.

Возз'єднання цієї трійки стане величезним плюсом для харківського і українського футболу. Якщо все так і станеться, то Металіст ще наробить багато галасу у вітчизняному і європейському футболі", – сказав Горяїнов у коментарі виданню Footboom.

Нагадаємо, Олександр Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки, пізніше клуб перейшов до рук Курченка, а у 2016-му припинив своє існування. Нещодавно бізнесмен зробив офіційну заяву щодо намірів відродити харківський колектив.

Хорват з українським серцем: голи Шахтарю, подвиг в окупованому Криму, образа на Карпати, його родич – зірковий тренер