УКР РУС

Гордєєв: Я вперше зіштовхнувся з такою кількістю легіонерів

19 березня 2011

Наставник донецького "Металурга" прагне, щоб його команда демонструвала красивий футбол і добивалась при цьому результату.

"Досить цікавий, гострий матч,- коментує Гордєєв виїзнй поєдинок з "Ворсклою". - Як для гостьової гри, я вважаю, що ми зіграли непогано. Звичайно, більшого завжди хочеться. Але наразі я вдячний хлопцям, що вони виконували всі мої установки до кінця. "Ворскла" достатньо організована, дисциплінована, зіграна команда. Моментами нам було сьогодні непросто. Важливо було не розслаблятися. Є такі моменти як розіграш стандартних ситуацій, швидке введення м'яча. Секундне розслаблення призвело до забитого м'яча. Незважаючи на пропущений гол, знайшли в собі сили для контргри. У принципі, я вважаю, що результат у сьогоднішній грі закономірний",- резюмував хід матчу пан Андрій.

"Ми працюємо над тим, щоб поліпшити ситуацію. Керівництво поставило певні завдання, бути, природно, вище в таблиці. Але цей шлях складний. Я думаю, що ми його подолаємо.

Взагалі оцінка роботи тренера - це результат. Команда може гарно грати, але при цьому не домагатися результату. Хочеться, щоб у "Металурга" була і красива гра, і результат, щоб на полі у гравців було більше взаєморозуміння і менше неточностей. У мене немає чарівної палички, щоб нею змахнути. Звичайно, у команди були труднощі, переживає вона їх. Мене радує те, як те, як всі ставляться до цього процесу. Ми повинні бути єдиними.

Якщо чесно, я вперше зіткнувся з такою кількістю легіонерів. Це накладає певні складності. Ми проводимо перед тренуваннями теоретичні заняття, щоб футболістам багато чого пояснити і показати",- додав Гордєєв.