УКР РУС

Головні новини футболу 9 квітня: Мораєс натякнув на трансфер, Мессі різко відповів на чутки, змінено офіційні правила

10 квітня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 9 квітня.

Україна

Жуніор Мораєс хоче повернутися в Бразилію. Віктор Циганков потрапив до команди тижня FIFA 20. Сергій Сидорчук розповів про стосунки гравців Динамо з ультрас. Відомий коментатор порівняв Динамо з п'яним Гаскойном і дав несподівану пораду щодо посади головного тренера.

Україна зберегла місце у топ-25 оновленого рейтингу ФІФА.

Реал і Барса

"Мессі в Інтері – це реальність": аргентинський телеканал інтригував інсайдом та анонсував угоду століття. Втім, Ліонель жорстко знищив скандальний ЗМІ – три новини, яким не варто довіряти.

Велика дилема Барселони – топ-форвард проти колишнього лідера та роль Мессі у трансферній політиці в умовах кризи. Реал планує підписати форварда, який відкрив талановитому українцю шлях у Європу. Барса та Манчестер Сіті можуть здійснити зірковий обмін.

Європа

Міжнародна рада змінила правила гри рукою і офсайду. УЄФА відреагував на інформацію про зменшення кількості міст-господарів Євро-2020.

Історичний обвал трансферного ринку: Мбаппе – найдорожчий, падіння гравців збірної України, Роналду продовжує регрес.

"Якщо доведеться піти, це не буде провалом": експерт оцінив перспективи Зінченка та Ярмоленка в АПЛ. Зірки АПЛ створили фонд допомоги від коронавірусу – Андрій в ділі.