УКР РУС

Головні новини футболу 8 травня: Тоттенхем феєрично здолав Аякс і став другим фіналістом ЛЧ, трансферний бан Челсі

9 травня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 8 травня.

Ліга чемпіонів

Лондонський Тоттенхем завдяки хет-трику Лукаса Моури переміг Аякс у повторному матчі 1/2 фіналу ЛЧ – відео голів та огляд поєдинку.

"Шпори" стали п'ятою англійською командою, яка змогла пробитись до фіналу Ліги чемпіонів. Тим не менше, Тоттенхем – найгірша команда турніру в перші 15 хвилин.

Маттейс Де Лігт став четвертим тінейджером, який забив у півфіналі ЛЧ. Дейлі Блінд зрівнявся зі своїм легендарним батьком за кількістю матчів у головному євротурнірі.

Ліверпуль – Барселона: реакції

Ліонель Мессі не зміг стримати сліз у роздягальні Енфілда після фіаско від Ліверпуля. Аргентинець у мерсисайдській ганьбі Барселони: жертва чи головний винуватець трагедії.

Римське Deja vu, Мессі гірший за Роналду та дзеркало славного Стамбула: реакція англійських ЗМІ на матч Ліверпуль – Барселона. Винуватці названі, або "Найбільше посміховище в історії": нещадна реакція іспанських ЗМІ на програний каталонцями поєдинок.

Керівництво Барселони готує екстрену нараду, на якій визначить подальшу долю Вальверде. Також "блаугранас" прийняли категоричне рішення щодо Коутінью.

Інші топ-події

ФІФА відхилила апеляцію Челсі щодо заборони підписувати нових гравців. Лондонці відреагували прогнозовано – "сині" підуть у Лозанну для арбітражу.

Як наслідок, імовірний трансфер Азара в Реал може зірватись. Натомість Джанлуїджі Буффон не гратиме за ПСЖ у наступному сезоні.

Андрій Шевченко потрапив до списку найкращих гравців за останні 25 років і заявив про намір очолити Мілан у майбутньому.