УКР РУС

Головні новини футболу 6 травня: Ман Сіті за крок від тріумфу в АПЛ, знекровлений Ліверпуль спробує здивувати Барселону

7 травня 2019 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 6 травня.

Європа

Манчестер Сіті у важкому поєдинку мінімально здолав Лестер – шедевральний гол забив капітан "містян" Венсан Компані. Олександр Зінченко відіграв увесь матч, але результативними діями не відзначився. Після цієї перемоги Манчестер Сіті знову обійшов Ліверпуль, повернувшись на вершину турнірної таблиці АПЛ. До чемпіонства залишився один маленький крок – переграти немотивований Брайтон. Гравці Манчестер Сіті отримають чималу суму бонусів за "внутрішній требл".

Головна подія сьогоднішнього дня – матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між Ліверпулем і Барселоною. "Футбол 24" оперативно подасть усі новини про поєдинок. Знекровлені травмами Салаха та Фірміно мерсисайдці спробують створити диво та камбекнути з 0:3. У Барселони одна втрата, але цей футболіст розчарував керівництво – каталонці хочуть продати Дембеле. Не відстає й головний конкурент – Зідан особисто вказав на двері трьом гравцям Реала.

Наші за кордоном

Руслан Маліновський посів друге місце у голосуванні за найкращого гравця року в чемпіонаті Бельгії. Артем Кравець відзначився дебютним в сезоні асистом за Кайсеріспор, але це не врятувало команду українця.

Продовжується обговорення скандального трансферу Івана Петряка в Угорщині. Наставник Ференцвароша Сергій Ребров детально прояснив ситуацію, ставши на бік гравця. Відома сума, яку "фраді" пропонували Шахтарю за Петряка.

Шальке активно підбирає нового головного тренера та менеджерів. Ми розповіли, хто здатен змінити плачевну ситуацію для Євгена Коноплянки.

Україна

Визначилися герої 27-го туру Прем'єр-ліги. Найкращим гравцем став ісландський легіонер Чорноморця, а найкращим тренером – наставник Арсенала-Київ. Ми також підбили підсумки ігрового дня: фатальна осічка Динамо, Шахтар – майже чемпіон, а Карпати опинились на краю прірви. Наш експерт вважає, що київський клуб на межі змін.

У Динамо може з'явитися новий тренер – Олексій Михайличенко дійсно отримував пропозицію очолити команду. Лідер "біло-синіх" Беньямін Вербіч розповів, коли повернеться на поле після операції. А от форвард Артем Бєсєдін може зіграти в найближчих матчах Динамо.