УКР РУС

Головні новини футболу 3 квітня: АПЛ і Серія А перенесли відновлення чемпіонатів, Баварія визначилася з тренером

4 квітня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 3 квітня.

Європа

АПЛ офіційно відтермінувала поновлення чемпіонату – на початку травня англійського футболу не буде. А ще в найсильнішій лізі світу вріжуть футболістам зарплату на період карантину. Мане став гравцем сезону в АПЛ, його одноклубник і де Брюйне – в трійці. Дві зірки Реала стали частиною "проекту Евертон" Анчелотті.

Серія А також перенесла дату відновлення сезону на невизначений термін. Лаціо повісив шалений цінник на Іммобіле. Баварія офіційно підписала повноцінний контракт з Гансі Фліком. Драма для Динамо, (не) бажаний успіх Ліверпуля та чемпіони усіх ліг: як завершиться сезон за бельгійського сценарію.

Україна та українці

Гравці збірної України ризикують залишитись без єврокубків на наступний сезон – УЄФА зробив суворе попередження Бельгії. Мілевський та Хачеріді отримали складне завдання на сезон – амбітна ціль в Європі. Шаблій прокоментував можливий трансфер Маліновського в Фіорентину.

Сан-Паулу відмовляється платити Динамо за Че Че, попри рішення ФІФА. Розкрито суму трансферу Гуцуляка в Десну – саме на ці гроші Карпати і живуть останні місяці.

Коронавірус

Неймар пожертвував значну суму на боротьбу з коронавірусом. Впав останній бастіон – Білорусь призупинила частину змагань. Найбільший стадіон Німеччини перетворюють у центр боротьби з коронавірусом. Син Мальдіні вилікувався від COVID-19.

"Ви лайно та вбивці": Ето'О та Дрогба знищують лікарів через тестування вакцини від коронавірусу і згадку про повій.