УКР РУС

Головні новини футболу 31 серпня: результати жеребкування ЛЄ 2018/19, Динамо підписало хавбека Мітьюлланда Дуелунда

1 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє дайджест головних новин за 31 серпня.

Ліга Європи

Динамо та Ворскла дізналися суперників на груповому етапі Ліги Європи 2018/19. Суперниками киян стануть Астана Романа Григорчука, французький Ренн та чеський Яблонєц, підопічні Сачка поміряються силами із лондонським Арсеналом, лісабонським Спортінгом та Карабахом. Також визначилися суперники у всіх інших групах. Антуан Грізманн став найкращим гравцем ЛЄ 2017/18. УЄФА офіційно дозволив Ворсклі проводити домашні матчі Ліги Європи в Полтаві.

Україна

Динамо офіційно підписало півзахисника Мітьюлланда Дуелунда. Крім того, кияни готові викласти 7 млн фунтів за форварда Рейнджерса Морелоса, проте сам футболіст не хоче одягати біло-синю футболку. Відбулося жеребкування 3 попереднього раунду Кубка України. Міністр молоді та спорту оприлюднив борги головних стадіонів України. Артем Мілевський хоче повернутися в Україну. Галатасарай пропонував Акхісару 1 млн євро за Селезньова. Ворскла драматично обіграла Чорноморець. Ребров хотів бачити Соболя у Ференцвароші.

Інші новини

УЄФА може запровадити новий єврокубок та скоротити кількість команд в Лізі Європи. Роналду вважає себе скривдженим з боку УЄФА через те, що нагорода найкращого гравця ЛЧ 2017/18 дісталася Модрічу. Луїс Енріке назвав склад Іспанії на матчі Ліги націй. Мілан на останніх секундах вирвав перемогу у Роми. Піке загрожує 6 місяців ув'язнення через протерміноване водійське посвідчення.