УКР РУС

Головні новини футболу 2 червня: Динамо відпускає ветеранів, ПСЖ підтвердив відхід суперзірки, скандал у матчі українця

3 червня 2023 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 2 червня.

УПЛ

Динамо може попрощатися з групою досвідчених українців. Голкіпер Денис Бойко вже веде переговори з Поліссям, а універсал Олександр Караваєв ще не отримав жодних натяків на продовження контракту. Артем Бєсєдін повернеться після оренди в Омонії – з Кубком Кіпру, важкою травмою і одним голом за півроку.

УПЛ вже готує план проведення наступного сезону. Попередньо чемпіонат 2023/24 повинен розпочатися наприкінці липня. Полісся хоче додати більше справедливості і профінансувало закупівлю ще однієї машини VAR.

Українці у Франції

Руслану Маліновському підбирають нового тренера. Наразі шорт-лист Марселя складається з трьох прізвищ.

Українців у Лізі 1 могло бути більше, якби не провальна кінцівка сезону у виконанні Бордо. Останній матч команди Ігнатенка взагалі перервали через фаната, який травмував гравця суперників. Цілком можлива технічна поразка і прощання з шансами на підвищення.

Трансфери зірок

ПСЖ точно втратить суперзірку цього літа. Втім, поки йдеться не про Ліонеля Мессі, а про Серхіо Рамоса, який оголосив про свій відхід у міжсезоння.

Рафаел Леау нікуди йти не збирається. Тривала сага нарешті призвела до підписання нового контракту між Міланом та португальським вінгером.