УКР РУС

Головні новини футболу 27 березня: Ліверпуль може втратити титул, Зінченко порвав зірок, нові претенденти на Зубкова

28 березня 2020 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 27 березня.

Україна

Віктор Скрипник відповів на чутки про переговори з Динамо. Олексій Михайличенко, за інформацією авторитетного журналіста, має три домовленості з Ігорем Суркісом і всі виконує, тому київський клуб йому довіряє.

УЄФА визначився з термінами поновлення футбольного сезону в Європі – Шахтар прискорює старт УПЛ. Віктор Коваленко прокоментував потенційний трансфер у Рому. Сергій Рафаїлов розкрив деталі відходу з Зорі.

Мілевський і Вернидуб повертаються на наші екрани – в Україні транслюватимуть чемпіонат Білорусі.

Європа

Ліверпуль ризикує залишитись без першого за 30 років чемпіонства – клуби АПЛ схиляються до драматичного рішення. Мерсисайдці ще й можуть стати епіцентром війни брендів.

Італія ж обов'язково отримає чемпіона – не завадить навіть незавершений сезон. "Історична різанина": ультрас Аталанти вимагають у Маліновського і Ко знятися з чемпіонату Італії.

Іспанія готує наджорсткі рамки проведення наступного сезону – можливий англійський сценарій. Барселона може стати першим великим клубом, що збанкрутує на карантині.

Холанд – в Реал, Бензема – в Борусію: 10 вражаючих обмінів, які можуть підірвати трансферний ринок. ПСЖ був суперклубом задовго до ери шейхів – фанати саботують Неймара і Мбаппе та назвали легендою скромного ремісника.

Наші за кордоном

Андрій Лунін з неочікуваними проблемами в Реалі і ще 6 рішень Зідана – безжальний вердикт фанатів Мадрида. Олександр Зубков отримав пропозиції ще від двох закордонних клубів – відомі фінансові деталі.

Олександр Зінченко присоромив Менді та побив Куртуа у віртуальному футболі – тріумфальний вечір українця. А от Андрій Шевченко потрапив до принизливого рейтингу АПЛ.