УКР РУС

Головні новини футболу 23 вересня: Шахтар і Динамо розгромили суперників, Ярмоленко не зміг стати героєм Вест Хема

24 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 23 вересня.

УПЛ

У недільних матчах Прем'єр-ліги Шахтар не без везіння розгромив Чорноморець у Харкові – відео голів та огляд матчу.

Київське Динамо розгромило Десну, перервавши шестиматчеву безпереможну серію – відео забитих м'ячів і ключових епізодів поєдинку.

А полтавська Ворскла перемогла Зорю завдяки автоголу Прийми у компенсований час і піднялася на 4-те місце в таблиці – відео голів та огляд матчу.

Андрій Ярмоленко

Лондонський Вест Хем відібрав очки в Челсі на Лондон Стедіум за активної участі Андрія Ярмоленка. Зокрема, українець міг принести перемогу "молоткам" – відеоогляд матчу.

Невдачу українського вінгера назвали "промахом року" – Ярмоленко в оцінках ЗМІ та легенди МЮ після матчу Вест Хем – Челсі. Партнер по команді лідера збірної України Деклан Райс вважає, що Ярмоленко міг зіграти вирішальну роль у матчі з Челсі.

Інші топ-події

У Ла Лізі Барселона сенсаційно втратила очки у дербі проти Жирони. Ліонель Мессі побив історичний рекорд Алвеса за кількістю матчів у Прімері серед іноземців.

Кріштіану Роналду приніс перемогу Ювентусу над Фрозіноне. Також стало відомо, що португалець не приїде у Лондон на церемонію нагородження найкращого гравця ФІФА.

За інформацією Джанлуки Ді Марціо, Арсенал-Київ знову очолить італієць – Джузеппе Санніно. Президент "канонірів" Івіца Піріч пообіцяв прояснити ситуацію всередині клубу наступного тижня.